Az otthoni vérvételről

Otthoni vérvételTúl messzinek tartja az előjegyzés időpontját? Kismama, várandós? Szorongás, félelem fogja el, ha laborvizsgálatra kell mennie? Nem szeret sorban állni, hosszú ideig várakozni? Nem tud kimozdulni otthonából egészségi állapota miatt? Esetleg rosszul szokott lenni a vérvétel során? Vagy egyszerűen csak kényelmesebb lenne, ha otthonában végeznék el a vérvételt?

 

Tudok egy megoldást problémájára!

Vegye fel velem a kapcsolatot, és egy előre egyeztetett időpontban felkeresem Önt otthonában, vagy munkahelyén, ahol leveszem a kért laborvizsgálatokhoz szükséges vizsgálati mintákat (vért, vizeletet), és eljuttatom azokat a laboratóriumba. Ezt követően – miután a labor elkészült a vizsgálatokkal – igény szerint (e-mailben, vagy kinyomtatva) eljuttatom Önnek a vizsgálati eredményeket.

 

Ezzel a kényelmes megoldással rengeteg időt tud megspórolni, nem kell sorban állnia, nem kell hosszú időn keresztül várakoznia, nem kell aggódnia azon, hogy rosszul lesz a rendelőben, vagy éppen nem kell azért lemondania, elhalasztania a laborvizsgálatot, mert nem tud otthonából kimozdulni. Sőt, ezzel a megoldással akár munkahelyéről sem kell reggel elkésnie.

 

A kért vizsgálatokat érvényes házi-, vagy szakorvosi beutaló alapján társadalombiztosítási finanszírozás terhére (ez esetben csak az otthoni vérvétel díját kell kifizetni)az egyéni igényeket, kéréseket, magánorvosi beutalón elrendelt vizsgálatokat pedig térítés ellenében (fizetős vizsgálatként) végzi el a laboratórum. A térítéses vizsgálatok díjáról az Árak menüpont alatt talál további tájékoztatást.

 

A szolgáltatás KIZÁRÓLAG Fót, Göd, Dunakeszi és Mogyoród területén vehető igénybe, és mind felnőttek, mind pedig gyermekek (kb. 4 éves kortól) számára elérhető!

 

Laboratóriumi vizsgálatra készülve itt találhat hasznos, praktikus információkat.

Időpont egyeztetés

 

EMAILEN:
info@vervetelotthon.hu

ONLINE:
Előjegyzési naptár

TELEFONON:
+36-70-774-8620
Hétfőtől csütörtökig
10 és 12 óra között

A szolgáltatások kizárólag
Göd, Dunakeszi, Fót és Mogyoród területén vehetők igénybe!

Tekintse meg értékelésünket,
vagy értékelje Ön is a
Mobil egészségügyi szolgáltatásokat!

BETEGJOGI KÉPVISELŐ
Szabó Anikó
aniko.szabo@ijb.emmi.gov.hu
+36 20 4899 506