Mobil egészségügyi szolgáltatások logója

Üdvözöljük weboldalunkon

Otthon. kényelmesen.

Egészségügyi szolgáltatások otthonában, akár beutaló nélkül is.

Laboros kisfiú

Több, mint 10 évvel ezelőtt indítottuk útjára a Mobil egészségügyi szolgáltatásokat, amelynek keretében a Páciensek előre egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül, otthonukban vehetik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat, akár orvosi beutaló nélkül is.

Az otthoni egészségügyi szolgáltatások közül eleinte csak az otthoni vérvétel volt elérhető az érdeklődők számára, azonban az igényekhez igazodva az egészségügyi szolgáltatások körét először mobil EKG vizsgálatok elvégzésével, később kineziológiai tape kezeléssel, valamint 24 órás vérnyomás monitorozással (ABPM-vizsgálattal) is kibővítettük. A különböző vizsgálatok elvégzése mellett természetesen egészségügyi tanácsokkal, és hasznos információkkal is igyekszünk segíteni Pácienseinknek.

A Mobil egészségügyi szolgáltatások keretén belül elérhető vizsgálatokat mindig a lehető legmagasabb színvonalon igyekszünk biztosítani az igénybe vevők részére. Ezzel együtt törekszünk a megbízhatóságra és arra, hogy a Páciensekkel a legtökéletesebb együttműködést tudjuk kialakítani.

Bízunk abban, hogy ha a Mobil egészségügyi szolgáltatásokat eddig még nem vette igénybe, a jövőben Önt is az elégedett Pácienseink között köszönthetjük, és amennyiben már igénybe vette szolgáltatásainkat, újra megtisztel minket bizalmával.

Urbán Zsombor
diplomás ápoló

Szolgáltatásaink

Laboratóriumi vizsgálatok elvégzéséhez szükséges mintavétel otthoni körülmények között orvosi beutalóval, vagy akár beutaló nélkül is.

A szív működéséről fontos információkkal szolgáló, 12 elvezetéses, nyugalmi EKG vizsgálat, otthoni körülmények között, orvosi beutaló nélkül.

A leghatékonyabb, mellékhatás nélküli terápia, elsősorban izom- és ízületi problémák, fájdalmak kezelésére, akár kiegészítő terápiaként is.

24 órás, ambuláns, automatizált vérnyomás monitorozás, otthoni körülmények között, kényelmes formában, orvosi beutaló nélkül.

24 órás, ambuláns, 12 elvezetéses holter EKG vizsgálat otthoni körülmények között, kényelmes formában, orvosi beutaló nélkül.

AJÁNLOTT VIZSGÁLATOK

A következőkben néhány, gyakran keresett laborvizsgálati panelt teszünk közzé, amelyeket érvényes orvosi beutaló nélkül is igénybe lehet venni az otthoni vérvétel keretében. Ezeken kívül – egyedi igények alapján – további vizsgálatok is kérhetők magánvérvételi ellátásunk keretében. A legmegfelelőbb vizsgálatok kiválasztásában kérje segítségünket!

ALAPRUTIN PANEL

Az alaprutin panelünkbe olyan, az orvosok által leggyakrabban kért alap laborvizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével a szervezet alapvető funkcióiról kaphatunk egy általános képet.

 

Ez a vizsgálati panel tökéletes kiindulási alapot jelent, különösen panaszmentes állapotban, de tökéletes kiindulási pont további vizsgálatkérésekkel kiegészítve kivizsgálásokhoz is.

 

Az alaprutin panel segítségével képet kaphatunk a vér alakos elemeinek számáról (vörösvértest, fehérvérsejtek, vérlemezkék), gyulladási faktorról, a vese- és májfunkciókról, a vérzsírok mértékéről, néhány alapion mennyiségéről, és a vércukor szintjéről.

 

Panel ára: 8 100 Ft + vérvételi díj

PAJZSMIRIGY PANELEK

Pajzsmirigy paneleinkbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért alap laborvizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével pontos képet kaphatunk a pajzsmirigy működését leíró, legalapvetőbb hormonok szintjéről, valamint információt kaphatunk a leggyakoribb autoimmun eredetű pajzsmirigybetegségre utaló markerek mennyiségéről is.

 

A pajzsmirigy panelek valamelyike más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

 

Alap pajzsmirigy panel ára: 7 400 Ft + vérvételi díj

Hashimoto pajzsmirigy panel ára: 13 500 Ft + vérvételi díj

Bővített pajzsmirigy panel ára: 19 500 Ft + vérvételi díj

NŐI HORMONPANELEK

Női hormonpaneleinkbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért vizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével pontos képet kaphatunk a menstruációs ciklust befolyásoló női hormonok szintjéről.

 

A ciklusfüggő vizsgálatokat a ciklus adott napján kell elvégezni: 28 napos ciklus esetén a follikuláris vizsgálatokat a 3-5. napon, az ovulációs vizsgálatokat a 14-16. napon, a luteális vizsgálatokat a 21-23. napon. Amennyiben a ciklus 28 napostól eltérő, annyi nappal kell megváltoztatni az ovulációs és luteális vizsgálati napokat, ahány napos a ciklus-eltérés (+/-).

 

Alap női hormonpanel ára: 19 400 Ft + vérvétel díj
Follikuláris hormonpanel ára: 16 100 Ft + vérvételi díj
Ovulációs hormonpanel ára: 9 900 Ft + vérvételi díj
Luteális hormonpanel ára: 6 600 Ft + vérvételi díj

INZULINREZISZTENCIA PANELEK

Az inzulinrezisztencia paneleinkbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért alapvizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével pontos képet kaphatunk a szervezet által termelt inzulin mennyiségéről, és ezzel együtt az inzulinválaszról.

 

A 3 pontos (0, 60 és 120 perces) terheléses vizsgálatot magába foglaló inzulinrezisztencia panelek tökéletes kiegészítői lehetnek az alaprutin panelnek, amely segítségével egy átfogó képet kaphatunk a szervezet alapvető funkcióiról, állapotáról.

 

Az inzulinrezisztencia panelek valamelyike más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

 

Alap inzulinrezisztencia panel ára: 10 500 Ft + vérvételi díj
Bővített inzulinrezisztencia panel ára: 28 500 Ft + vérvételi díj

BŐVÍTETT RUTIN PANEL

A bővített rutin panelünkbe olyan, az orvosok által leggyakrabban kért vizsgálatokat gyűjtöttük össze, amelyek segítségével a szervezet alapvető funkcióiról kaphatunk egy általános, de az alaprutin vizsgálathoz képest bővebb képet.

 

A bővített rutin panel segítségével képet kaphatunk a vér alakos elemeinek számáról (vörösvértest, fehérvérsejtek, vérlemezkék), a vérképzéshez szükséges főbb alkotóelemekről, gyulladási faktorról, a vese- és májfunkciókról, a vérzsírokról, néhány alapion mennyiségéről, és a cukorháztartás állapotáról.

 

A bővített rutin panel más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

 

Panel ára: 22 600 Ft + vérvételi díj

Kollégánk

Urbán Zsombor

2004-ben szereztem diplomás ápolói végzettséget a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Főiskolai Karán, 2009 óta foglalkozom otthoni egészségügyi szolgáltatásokkal.

Kapcsolat

    Kérjük, mielőtt kérdésével megkeres minket, olvassa át a gyakori kérdéseket!