Segítség az egészségben, segítség a gyógyulásban, segítség a gyógyításban

Urbán Zsombor

Urbán ZsomborBudapesten, a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Szakközépiskolában végeztem általános ápoló és általános asszisztensként, majd később a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán szereztem diplomás ápolói végzettséget. A főiskolai tanulmányaim során az otthoni szakápolás témakörében több alkalommal tartottam különböző szakmai fórumokon előadást, valamint szakdolgozatomat is ebből a témából írtam.

 

A főiskolát megelőzően a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekklinikájának sebészeti osztályán, illetve a Szent Margit Kórház immuno-nephrológiai osztályán dolgoztam osztályos ápolóként, a főiskolai tanulmányokat követően pedig 6 éven keresztül dolgoztam ápolási koordinátorként egy nem állami fenntartású, budapesti idősotthon-hálózatban, ahol geriátriai szakápolói végzettséget is szereztem, majd ezt követően egy magánrendelőben tevékenykedtem vezető ápolóként, ahol egyik fő tevékenységünk volt – az egyéb szakrendelések (pl. nőgyógyászat, bőrgyógyászat, kardiológia, belgyógyászat,…) biztosítása mellett – a különféle menedzserszűrések megszervezése és lebonyolítása.

 

2009. és 2015. között családi vállalkozásunkban, a PeZso MEDICAL Bt-ben tevékenykedtem ügyvezető ápolóként, jelenleg pedig mint egyéni vállalkozó otthoni egészségügyi szolgáltatások (otthoni vérvétel, otthon igénybe vehető EKG, otthoni és munkahelyi egészségszűrés) szervezésével és biztosításával foglalkozom, ugyanakkor gyakran veszek részt a Synlab Hungary Kft. fóti laborjának munkájában is. Ezek mellett a szociális és az egészségügyi szférában tevékenykedő ápolók, valamint a leendő ápolók képzésében, továbbképzésében is aktívan részt veszek a LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. partnereként.

Időpont egyeztetés

 

EMAILEN:
info@vervetelotthon.hu

ONLINE:
Előjegyzési naptár

TELEFONON:
+36-70-774-8620
Hétfőtől csütörtökig
10 és 12 óra között

A szolgáltatások kizárólag
Göd, Dunakeszi, Fót és Mogyoród területén vehetők igénybe!

Tekintse meg értékelésünket,
vagy értékelje Ön is a
Mobil egészségügyi szolgáltatásokat!

BETEGJOGI KÉPVISELŐ
Szabó Anikó
aniko.szabo@ijb.emmi.gov.hu
+36 20 4899 506