Otthon. Kényelmesen.

Áraink

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A Mobil egészségügyi szolgáltatások igénybe vett szolgáltatásainak díja akár bankkártyával is kiegyenlíthető. A bankkártyás fizetés esetén az alábbi kártyatípusokat tudjuk elfogadni.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁT NEM ÁLL MÓDUNKBAN KIÁLLÍTANI!

A megváltozott jogszabályi előírásokra tekintettel 2022. szeptember 1-től a Mobil egészségügyi szolgáltatások keretében igénybe vett szolgáltatások díjáról önkéntes egészségpénztárak, és cégek, vállalkozások felé számlát már nem áll módunkban kiállítani! Az igénybe vett szolgáltatások díjáról ez időponttól kizárólag nyugtát, valamint magánszemély nevére szóló számlát állítunk ki!

AJÁNLOTT VIZSGÁLATOK

A következőkben néhány, gyakran keresett laborvizsgálati panelt teszünk közzé, amelyeket érvényes orvosi beutaló nélkül is igénybe lehet venni az otthoni vérvétel keretében. Ezeken kívül – egyedi igények alapján – további vizsgálatok is kérhetők magánvérvételi ellátásunk keretében. A legmegfelelőbb vizsgálatok kiválasztásában kérje segítségünket!

ALAPRUTIN PANEL

Az alaprutin panelünkbe olyan, az orvosok által leggyakrabban kért alap laborvizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével a szervezet alapvető funkcióiról kaphatunk egy általános képet.

Ez a vizsgálati panel tökéletes kiindulási alapot jelent, különösen panaszmentes állapotban, de tökéletes kiindulási pont további vizsgálatkérésekkel kiegészítve kivizsgálásokhoz is.

Az alaprutin panel segítségével képet kaphatunk a vér alakos elemeinek számáról (vörösvértest, fehérvérsejtek, vérlemezkék), gyulladási faktorról, a vese- és májfunkciókról, a vérzsírok mértékéről, néhány alapion mennyiségéről, és a vércukor szintjéről.

A panelbe tartozó vizsgálatok: teljes vérkép, CRP, éhomi vércukor, koleszterin, triglicerid, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, összbilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, karbamid, kreatinin, eGFR, húgysav, nátrium, kálium, kalcium, vas, teljes vizelet

Panel teljes ára: 16 000 Ft

A panel ára tartalmazza a vérvételi díjat is!

NAGYRUTIN PANEL

Nagyrutin panelünkbe olyan, az orvosok által leggyakrabban kért vizsgálatokat gyűjtöttük össze, amelyek segítségével a szervezet alapvető funkcióiról kaphatunk egy általános, de az alaprutin vizsgálathoz képest bővebb képet.

A nagyrutin panel segítségével képet kaphatunk a vér alakos elemeinek számáról (vörösvértest, fehérvérsejtek, vérlemezkék), a vérképzéshez szükséges főbb alkotóelemekről, gyulladási faktorról, a vese- és májfunkciókról, a vérzsírokról, néhány alapion mennyiségéről, a cukorháztartás állapotáról, valamint a pajzsmirigy alapműködéséről.

A nagyrutin panel más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

A panelbe tartozó vizsgálatok: teljes vérkép, CRP, éhomi vércukor, koleszterin, triglicerid, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, összbilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, karbamid, kreatinin, eGFR, húgysav, kreatinkináz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, összfehérje, albumin, vas, transzferrin, ferritin, fólsav, B12-vitamin, HbA1c, TSH, teljes vizelet

Panel teljes ára: 36 800 Ft

A panel ára tartalmazza a vérvételi díjat is!

PAJZSMIRIGY PANELEK

Pajzsmirigy paneleinkbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért alap laborvizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével pontos képet kaphatunk a pajzsmirigy működését leíró, legalapvetőbb hormonok szintjéről, valamint információt kaphatunk a leggyakoribb autoimmun eredetű pajzsmirigybetegségre utaló markerek mennyiségéről is.

A pajzsmirigy panelek valamelyike más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

Alap panelbe tartozó vizsgálatok: TSH, T3, T4

Hashimoto panelbe tartozó vizsgálatok: TSH, T3, T4, anti-TPO, anti-TG

Bővített panelbe tartozó vizsgálatok: TSH, T3, T4, anti-TPO, anti-TG, thyreoglobulin, TRAK

Alap pajzsmirigy panel ára: 14 900 Ft
Hashimoto pajzsmirigy panel ára: 22 100 Ft
Bővített pajzsmirigy panel ára: 33 900 Ft 

A panelek ára tartalmazza a vérvételi díjat is!

NŐI HORMONPANELEK

Női hormonpaneleinkbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért vizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével pontos képet kaphatunk a menstruációs ciklust befolyásoló női hormonok szintjéről.

A ciklusfüggő vizsgálatokat a ciklus adott napján kell elvégezni: 28 napos ciklus esetén a follikuláris vizsgálatokat a 3-5. napon, az ovulációs vizsgálatokat a 14-16. napon, a luteális vizsgálatokat a 21-23. napon. Amennyiben a ciklus 28 napostól eltérő, annyi nappal kell megváltoztatni az ovulációs és luteális vizsgálati napokat, ahány napos a ciklus-eltérés (+/-).

Alap női hormonpanel ára: 29 300 Ft
Follikuláris hormonpanel ára: 25 300 Ft 
Ovulációs hormonpanel ára: 17 900 Ft
Luteális hormonpanel ára: 14 000 Ft

A panelek ára tartalmazza a vérvételi díjat is!

INZULINREZISZTENCIA PANELEK

Az inzulinrezisztencia paneleinkbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért alapvizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével pontos képet kaphatunk a szervezet által termelt inzulin mennyiségéről, és ezzel együtt az inzulinválaszról.

A 3 pontos (0, 60 és 120 perces) terheléses vizsgálatot magába foglaló inzulinrezisztencia panelek tökéletes kiegészítői lehetnek az alaprutin panelnek, amely segítségével egy átfogó képet kaphatunk a szervezet alapvető funkcióiról, állapotáról.

Az inzulinrezisztencia panelek valamelyike más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

Az alap panelbe tartozó vizsgálatok: éhomi, 60 és 120 perces vércukor vizsgálat, éhomi, 60 és 120 perces inzulinszint meghatározás.

A bővített panelbe tartozó vizsgálatok: éhomi, 60 és 120 perces vércukor vizsgálat, éhomi, 60 és 120 perces inzulinszint meghatározás, adiponektin meghatározás, D-vitamin szint.

Alap inzulinrezisztencia panel ára: 27 200 Ft 
Bővített inzulinrezisztencia panel ára: 49 000 Ft

A panelek ára tartalmazza a vérvételi díjakat is!

CÖLIÁKIA PANELEK

A cöliákia panelekbe olyan, a szakorvosok által leggyakrabban kért vizsgálatokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével kivizsgálható, hogy a fennálló tünetek, panaszok hátterében gluténérzékenység áll-e, valamint képet kaphatunk arról is, hogy kialakult-e a szervezetben hiányállapot az esetleges felszívódási zavarok következtében.

A cöliákia panelek valamelyike más panelekkel együtt kérve további információkat adhat a szervezet aktuális állapotáról.

Az alap panelbe tartozó vizsgálatok: cöliákia szűrés (tTG IgA, IgG), deamidált gliadin peptid IgA, deamidált gliadin pepid IgG, EMA IgA, EMA IgG

A bővített panelbe tartozó vizsgálatok: cöliákia szűrés (tTG IgA, IgG), deamidált gliadin peptid IgA, deamidált gliadin pepid IgG, EMA IgA, EMA IgG, teljes vérkép, éhomi vércukor, HbA1c, összbilirubin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, LDH, kalcium, vas, transzferrin, ferritin, fólsav, B12-vitamin, TSH, T3, T4, anti-TPO, anti-TG, APTI, protrombin (INR), D-vitamin, foszfát

Alap cöliákia panel ára: 50 900 Ft 
Bővített cöliákia panel ára: 95 600 Ft 
Genetikai hajlam vizsgálat ára: 51 800 Ft

A panelek ára tartalmazza a vérvételi díjat is!

SZOLGÁLTATÁSAINK DÍJAI

A Mobil egészségügyi szolgáltatások keretében igénybe vehető otthoni egészségügyi szolgáltatások hatályos térítési díjai.

LABORVIZSGÁLATOK TÉRÍTÉSI DÍJAI

Az otthoni vérvételi szolgáltatásunk keretében, beutaló nélkül, magánvérvétel formájában igénybe vehető laborvizsgálatok aktuális térítési díjai.

Érvényes 2023. szeptember 1-től.
A változtatás jogát fenntartjuk!