ÁRaiNK

ÁRAINK

 

A Mobil egészségügyi szolgáltatások igénybe vett szolgáltatásainak díja akár már bankkártyával is kiegyenlíthető.

Otthoni EKG vizsgálat

7 000 Ft

Otthoni EKG vizsgálat és vérvétel érvényes beutalóval

10 000 Ft

Otthoni vérvétel érvényes orvosi beutalóval (1 fő)

3 500 Ft

Otthoni vérvétel érvényes orvosi beutalóval (3 főig)

3 000 Ft

Otthoni vérvétel érvényes orvosi beutalóval (4 főtől)

2 500 Ft

Otthoni vérvétel érvényes orvosi beutalóval (6.00 és 6.30 között, 1 fő)

Az online foglalás alapján 6.00 és 6.30 között megvalósuló otthoni vérvétel esetén.

5000 Ft

Otthoni vérvétel érvényes beutaló nélkül Részletekért kattintson a panel nevére!

Ez a vizsgálat a SARS-CoV-2 (új koronavírus) tüskefehérjével (spike) szemben termelődött, specifikus IgG antitestek mennyiségét méri a vérben. Ennek a tesztnek az előnye, hogy nem csak a természetes immunitás (megbetegedés) után válik pozitívvá, hanem a jelenleg használt oltóanyagok hatására keletkező mesterséges immunitás kialakulásának vizsgálatára is alkalmas. A laboreredmény pozitivitás esetén védettségi igazolvány kiváltásához is alkalmas.

Ára: 11 000 Ft

A háziorvosok által leggyakrabban kért, általános vizsgálati panel, amely információt ad a vérképzőrendszer aktuális állapotáról, az esetleges gyulladásos folyamatokról,  a vese és a máj működéséről, a zsíranyagcsere állapotáról, és a vércukorszintről.

Ára: 12 800 Ft

A háziorvosok által leggyakrabban kért bővebb vizsgálati panel, amely információt ad a vérképzőrendszer aktuális állapotáról, az esetleges gyulladásos folyamatokról,  a vese és a máj működéséről, a zsíranyagcsere állapotáról, az aktuális vércukorszintjéről, valamint az utóbbi 3 hónap átlagos vércukorszintjéről (1. verzió), vagy a pajzsmirigy működésről (2. verzió).

Ára: 15 100 Ft

A pajzsmirigy működését, állapotát vizsgáló általános alapvizsgálati panel.

Ára: 11 600 Ft

A pajzsmirigy működését, állapotát vizsgáló általános bővített vizsgálati panel.

Ára: 24 200 Ft

A nőgyógyász szakorvosok által leggyakrabban kért hormonvizsgálati panel, amely hormonok szintjének meghatározása a menstruációs ciklus adott időpontjában is kérhető.

Ennek megfelelően ugyanazon ciklus (28 napos)

+ 3-5. napja között (NH1):  TSH, FSH, LH, ösztradiol (ösztrogén) totál tesztoszteron, prolaktin szint

+ a ciklus 20-22. napja között (NH2): progeszteron, ösztradiol

Amennyiben nem 28 napos a menstruációs ciklus, a vérvétel napját annyi nappal kell korrigálni, amennyi az eltérés a 28 naphoz képest (pl. 32 napos ciklus esetén +4 nap, azaz 24-26. nap között legyen a 2. vérvétel).  

A teljes panel ára: 26 200 Ft

NH1 ára:  22 600 Ft

NH2 ára: 10 400 Ft

Otthoni kineziológiai tape kezelés
Részletekért kattintson a kezelés nevére!

Kisizületek (ujjak, csukló, könyök, boka) rándulásának, fájdalmának, gyulladásának, íngyulladásoknak, szalagok sérülésének, az egyes ízületek instabilitásának, mozgásbeszűkülésének tape kezelése.

Ára: 3 500 Ft

Nagyizületek (nyak, váll, csípő, térd) rándulásának, fájdalmának, gyulladásának, íngyulladásának, szalagok sérülésének, az egyes ízületek instabilitásának, mozgásbeszűkülésének tape kezelése, valamint a gerincproblémák, rossz tartás, stressz miatt kialakult fokozott izomfeszültség, görcs, gerincsérv kiegészítő tape terápiája.

Ára: 4 000 Ft

Zúzódások, véraláfutások, izomhúzódások, izomfájdalmak (akár izomláz), izomgörcsök, izomsérülések kiegészítő tape terápiája, műtétek utáni rehabilitáció segítése, izomerősítés, tehermentesítés heggyógyulás segítése tape kezeléssel mérettől, kiterjedéstől függően.

Ára: 4 000 – 5 500 Ft

Izületi duzzanatok, ödémák felszívódásának segítése tape kezeléssel, nyirokkeringés elégtelenségének javítása, fogyókúra, naracsbőr kiegészítő tape kezelése.

Ára: 5 500 Ft

Érvényes 2021. július 1-től. A változtatás jogát fenntartjuk!

A Mobil egészségügyi szolgáltatások igénybe vett szolgáltatásainak díja a szerződött egészségpénztári partnereink felé is elszámolható.

 

 

Prémium Egészségpénztár