Otthon. Kényelmesen.

Vérvétel otthonában – Fót, Dunakeszi, Mogyoród

otthoni vervetelA következőkben rövid ismertetőt olvashat a Mobil egészségügyi szolgáltatások keretében elérhető otthoni vérvételről, amelyet mind érvényes orvosi beutalóval, mind beutaló nélkül is igénybe vehet.

 

Az otthoni vérvétel menete

Szolgáltatásunk keretében az online lefoglalt időpontban az Ön otthonában történik meg a kért laborvizsgálatokhoz szükséges minta levétele. A beavatkozást követően ezeket a mintákat eljuttatjuk a laboratóriumba a vizsgálatok elvégzése céljából.

Miután a laborvizsgálatok elkészülnek, azokat igény szerint e-mailben megküldjük Önnek, de ha email címét regisztrálta már a Synlab Laboratóriumok valamelyikében, a leletet a labor is megküldi.

A leletek legtöbb esetben már a mintavétel napján délutántól elérhetők az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben (felhő) mind webes felületen, mind pedig mobilalkalmazáson keresztül. Az eredményeket a felhőből orvosa(i) is elérik.

 

Miért hasznos az otthoni vérvételt?

Szolgáltatásunk igénybevételével rengeteg időt és energiát tud megspórolni: nem kell sorban állnia egy betegekkel teli laboratóriumi váróteremben, nem kell hosszú időn keresztül várakoznia éhesen, nem kell aggódnia azon, hogy rosszul lesz a laboratóriumban, vagy éppen nem kell azért lemondania, elhalasztania a laborvizsgálatot, mert nem tud otthonából kimozdulni. Sőt, ezzel a megoldással akár munkahelyéről sem kell reggel elkésnie. De természetesen mindösszesen kényelmes volta miatt is igénybe veheti ezt a szolgáltatást.

A kért vizsgálatokat érvényes orvosi beutaló alapján társadalombiztosítási finanszírozás terhére, az egyéni igényeket, kéréseket, magánorvosi beutalón elrendelt vizsgálatokat pedig térítés ellenében (fizetős vizsgálatként), magánvérvétel formájában veheti igénybe.

A szolgáltatás kizárólag Fót, Dunakeszi és Mogyoród területén, itt bejelentett lakcímmel vehető igénybe, és mind felnőttek, mind pedig gyermekek (4 éves kortól) számára elérhető.

Laboratóriumi vizsgálatra, vérvételre készülve a Gyakran ismételt kérdések (GYIK) oldalon találhat hasznos információkat.

A laboratóriumi vizsgálatokat partnerünk, a Synlab Laboratórium végzi el.