Otthon. Kényelmesen.

Vérvétel otthonában, kényelmesen, akár beutaló nélkül is

Plüssmacik vérvételi eszközökkel A következőkben rövid ismertetőt olvashat a Mobil egészségügyi szolgáltatások keretében elérhető otthoni vérvételről, amelyet mind érvényes orvosi beutalóval, mind beutaló nélkül is igénybe vehet.

 

Az otthoni vérvétel menete

Szolgáltatásunk keretében az online lefoglalt időpontban az Ön otthonában történik meg a kért laborvizsgálatokhoz szükséges minta levétele. A beavatkozást követően ezeket a mintákat eljuttatjuk a laboratóriumba a vizsgálatok elvégzése céljából.

Miután a laborvizsgálatok elkészülnek, azokat igény szerint e-mailben megküldjük Önnek, de ha email címét regisztrálta már a Synlab Laboratóriumok valamelyikében, a leletet a labor is megküldi. A leletek legtöbb esetben már a mintavétel napján délutántól letölthetők az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térből (felhő), amelyet személyes ügyfélkapu segítségével érhet el. Az eredményeket a felhőből orvosa(i) is elérik. 

 

Miért hasznos az otthoni vérvételt?

Az otthoni vérvétellel rengeteg időt tud megspórolni: nem kell sorban állnia egy betegekkel teli laboratóriumi váróteremben, nem kell hosszú időn keresztül várakoznia éhesen, nem kell aggódnia azon, hogy rosszul lesz a laboratóriumban, vagy éppen nem kell azért lemondania, elhalasztania a laborvizsgálatot, mert nem tud otthonából kimozdulni. Sőt, ezzel a megoldással akár munkahelyéről sem kell reggel elkésnie. Az otthoni vérvételt természetesen csupán annak kényelmes volta miatt is igénybe veheti.

A kért vizsgálatokat érvényes orvosi beutaló alapján társadalombiztosítási finanszírozás terhére, az egyéni igényeket, kéréseket, magánorvosi beutalón elrendelt vizsgálatokat pedig térítés ellenében (fizetős vizsgálatként), magánvérvétel formájában veheti igénybe.

A szolgáltatás kizárólag Fót, Dunakeszi és Mogyoród területén, itt bejelentett lakcímmel vehető igénybe, és mind felnőttek, mind pedig gyermekek (4 éves kortól) számára elérhető.

Laboratóriumi vizsgálatra készülve erre a linkre kattintva találhat hasznos, praktikus információkat.

A laboratóriumi vizsgálatokat partnerünk, a Synlab Laboratórium végzi el.

Ezúton értesítjük kedves Pácienseinket, hogy 2023. december 22. és 2024. január 07. között szolgáltatásaink szabadság miatt nem lesznek elérhetők.

Időpontot foglalni és egyeztetni ez idő alatt csak online lehetséges!