Mobil egészségügyi szolgáltatások

Segítség az egészségben, segítség a gyógyulásban, segítség a gyógyításban

Az érvényes orvosi beutalóról

medve-orvosA vonatkozó jogszabályok szerint az Egészségbiztosítási Alap terhére finanszírozott (OEP finanszírozott) egészségügyi ellátásokat, így a laboratóriumi vizsgálatokat is csak és kizárólag érvényes orvosi beutalóval lehet térítésmentesen igénybe venni.

Tovább…

Petefészekrák: pontosabb kockázatbecslés

Női hasA petefészekrák kockázatának pontosabb becslésére ad lehetőséget a HE4 (humán epididymis protein 4) tumormarker szintjének vérből történő meghatározása, amely vizsgálatot most már akár otthoni vérvétel keretében is igénybe veheti.

Tovább…

Néhány mondat a D-vitaminról

napozasEgyre többet hallhatunk, olvashatunk a D-vitaminról különböző betegségek kialakulása, kezelése, megelőzése kapcsán. Számos kutatási eredmény mutatott ugyanis rá arra, hogy ez a vitamin milyen nagy jelentőséggel bír az egyszerű fertőzések, vagy akár egyes daganatos megbetegedések megelőzésében is.

  Tovább…

Elégedettségi felmérés

grafikonAz otthoni (mobil) egészségügyi szolgáltatásaink színvonalának javítása, fejlesztése érdekében szeretnénk megismerni az igénybe vevők véleményét szolgáltatásainkról. Amennyiben már Ön is igénybe vette valamely szolgáltatásunkat, kérjük tisztelettel, hogy ossza meg velünk véleményét, észrevételeit, amellyel nagyban hozzájárul ahhoz, hogy javulhasson egészségügyi szolgáltatásaink minősége. A válaszadás önkéntes alapon és teljes mértékben névtelenül történik!

Tovább …

Egy újabb rém: metabolikus szindróma

Európai viszonylatban a felnőttek közel 20%-a érintett a metabolikus szindrómának nevezett betegségben, amely a Nemzetközi Diabétesz Szövetség szerint a 2-es típusú cukorbetegség, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések legfőbb okozója. Az egyes szakmai ajánlások ugyan némileg eltérő tartalommal írják le ezt az állapotot, a főbb tünetek azonban mégis azonosak: elhízás, magas vérnyomás, kóros vérzsír-szintek, és magas vércukorszint.

Tovább…

Harc a petefészekrák ellen

noi has2014. május 8-án, a petefészekrák világnapján 17 ország 26 petefészekrák ellen harcoló szervezete hívta fel együttesen a figyelmet a betegség tüneteire és megelőzésére.

Tovább…

A pajzsmirigy működése

A pajzsmirigyről általánosságban
A pajzsmirigy két lebenyből áll, és a nyak elülső-alsó részén, a légcső két oldalán helyezkedik el, mindkét nem esetében a férfiaknál jól felismerhető „ádámcsutka” alatti tájékon. A pajzsmirigy a szervezet úgynevezett belsőelválasztású-mirigyekből álló rendszerének, az endokrin-rendszernek a része, mivel a termelt váladékai, a hormonok a vérbe választódnak ki.

Tovább…

Időpont egyeztetés

 

EMAILEN:
info@vervetelotthon.hu

ONLINE:
Előjegyzési naptár

TELEFONON:
+36-70-774-8620
Hétfőtől csütörtökig
10 és 12 óra között

A szolgáltatások kizárólag
Göd, Dunakeszi, Fót és Mogyoród területén vehetők igénybe!

Tekintse meg értékelésünket,
vagy értékelje Ön is a
Mobil egészségügyi szolgáltatásokat!

BETEGJOGI KÉPVISELŐ
Szabó Anikó
aniko.szabo@ijb.emmi.gov.hu
+36 20 4899 506