Otthon. Kényelmesen.

Egészségi állapotának felmérése otthon, kényelmesen

Vérvétel otthonában

A felelősségteljes élet elengedhetetlen része az aktuális egészségi állapotunk folyamatos figyelemmel kísérése, az esetleges problémák korai felismerése és azok mielőbbi megoldása. Ennek a legelső és legegyszerűbb módja az, ha elmegyünk egy vérvételre, és így a rendelkezésre álló laboratóriumi vizsgálatok útján iránymutató információt kapunk szervezetünk működéséről, aktuális állapotáról.

De mi van akkor, ha az idő, a távolság, vagy a félelem miatt, esetleg kényelemi okokból nehezen tudunk eljutni egy rendelőbe, vagy egy laboratóriumba vérvétel céljából?

Erre a problémára ajánlunk egy megoldást az otthoni vérvételi szolgáltatásunkkal.

 

Mit is jelent az otthoni vérvétel?

Ezen szolgáltatásunk keretében egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező ápoló keresi fel Önt otthonában (vagy éppen munkahelyén),  és ott végzi el a különféle laboratóriumi vizsgálatokhoz szükséges vérvételt, és igény esetén az Ön állapotának és igényeinek leginkább megfelelő laborvizsgálatok kiválasztásában is készséggel áll rendelkezésére. Ez a szolgáltatás egy egyszerű és hatékony megoldás az Ön számára, és lehetővé teszi az aktuális egészségi állapotának felmérését anélkül, hogy el kellene hagynia a komfortos otthoni környezetét, sőt, így még késnie sem kell munkahelyéről, de még csak szabadnapot sem kell kivennie a laboratóriumi vizsgálatok miatt.

 

Hogyan működik az otthoni vérvétel?

1. Időpontfoglalás: Először is foglaljon időpontot otthoni vérvételre online. Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb, akár 1-2 héten belüli, reggeli időpontot néhány kattintással, és mindezt megteheti a nap 24 órájában. De természetesen van lehetőség telefonos időpontegyeztetésre is.

2. Szakértő mintavétel: Az előre lefoglalt, leegyeztetett időpontban egy tapasztalt és felkészült ápoló érkezik az Ön otthonába, aki legjobb tudása szerint végzi majd el az orvosa, vagy az Ön egyedi vizsgálatkéréséhez szükséges minták levételét. Ha úgy érzi magát biztonságban, a vérvételhez akár le is feküdhet kényelmesen. A vérvétel során készséggel válaszolunk szakmai irányú kérdéseire is, és akár a szükséges és megfelelő vizsgálatok kiválasztásában is segítünk Önnek.

3. Mintaszállítás: A levett mintákat a vérvételt követően laboratóriumba szállítjuk, ahol szakértő figyelemmel kezelik és elemzik azokat az előre meghatározott vizsgálatkéréseknek megfelelően. Az Ön mintáit partnerünk, a Synlab, Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója elemzi ki. A SYNLAB Group 4 kontinensen 36 országban van jelen, és évente mintegy 500 millió vizsgálatot végez el.

4. Eredmények: Az eredményeket a legtöbb vizsgálat esetében már a vérvétel napján délután egy biztonságos online felületen, hétköznapi nevén a „felhőben” teszi elérhetővé a laboratórium. Az eredményeket ügyfélkapu segítségével Ön is megtekintheti, valamint orvosa is elérheti, így szükség esetén gyorsan reagálhat az esetleges problémákra vagy változásokra, orvosával együttműködve.

 

Miért előnyös az otthon igénybe vehető vérvétel?

  • Rövid határidővel tud időpontot foglalni, akár online is, és nem kell heteket, hónapokat várakoznia egy vérvételi időpontra.
  • Nem kell korán reggel, éhgyomorra elmennie sehová vérvételre.
  • Nem kell más, idegen, esetleg beteg emberekkel együtt, feszülten és szorongva, hosszasan várakoznia, hogy sorra kerüljön.
  • Saját otthona kényelmében és biztonságában (akár pizsamában) veheti igénybe ezt a szolgáltatást.
  • Egyszerre veheti igénybe a vérvételt érvényes orvosi beutalóval, és beutaló nélkül is (magán vérvétel)
 

Az otthoni vérvételi szolgáltatásunk nemcsak a kényelmet és a biztonságot szolgálja, hanem lehetővé teszi az aktuális egészségügyi állapotának felmérését, nyomon követését is. Legyen szó szűrővizsgálatokról, betegségkövetésről vagy egyszerűen csak az aktuális egészségi állapotának értékeléséről, mi legjobb tudásunk szerint készséggel segítünk Önnek szolgáltatásunk során, akár a megfelelő vizsgálatok kiválasztásától kezdve egészen az eredményekkel kapcsolatos tájékoztatásig.

Nincs szükség többé hosszú várakozásra a laboratóriumokban. Forduljon hozzánk, és élvezze az egyszerűséget és a kényelmet az otthoni vérvételi szolgáltatásunkat igénybe véve. Figyeljen Önmagára, hogy hosszú ideig gondoskodhasson szeretteiről is!