Otthon. Kényelmesen.

Ismerje meg egészségi állapotát otthon, kényelmesen, gyorsan

Laboratóriumi automata sárga csövekkelAz egészségünk megőrzése mindannyiunk számára fontos. Azonban a laboratóriumi vizsgálatokhoz való hozzáférés sokak számára problémát jelenthet. Nem szeretnek sokat várni egy vérvételi időpontra, nem szeretnek beteg emberek között várakozni egy rendelőben, nem szeretnek éhesen, üres gyomorral utazni, és nem szeretnének orvoshoz sem elmenni beutalóért. Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, akkor van egy jó hírünk: akár otthon is igénybe veheti a vérvételt, orvosi beutaló nélkül is!

Ön is azok közé tartozik, akik szem előtt tartják saját és családjuk egészségi állapotát, és szükség esetén gyorsan szeretnének cselekedni? Akkor jó helyen jár, hiszen itt van egy olyan megoldás, amely megkönnyíti az egészségügyi vizsgálatok elérését, miközben kényelmes és stresszmentes élményt is nyújt egyben.

Az otthoni vérvétel szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a laboratóriumi vizsgálatokhoz való hozzáférés ne jelentsen többé problémát. Nem kell orvoshoz mennie beutalóért, nem kell beteg emberek között várakoznia a laborban, és nem kell éhgyomorra utaznia sem. Előzetes online időpontfoglalást követően rövid időn belül sor kerül a vérvételre, amelynek keretében egy kedves, tapasztalt ápoló keresi fel Önt, Önöket otthonában, és a legnagyobb körültekintéssel veszi le a vizsgálatokhoz szükséges mintákat, ráadásul igény szerint tájékoztatást is ad vizsgálatokról. A laborvizsgálatokat ezt követően Magyarország legnagyobb laboratóriuma végzi el a legmodernebb technológiájával. Az eredmények pedig már a vérvétel napján délután elérhetők online, akár orvosa számára is.

Jelen ajánlatunkban egy olyan laborvizsgálati csomagot ajánlunk figyelmébe, amely az orvosok által leggyakrabban kért általános vizsgálatokat tartalmazza. A vizsgálati panel segítségével képet kaphatunk a vér alakos elemeinek számáról (vörösvértest, fehérvérsejtek, vérlemezkék), a vérképzéshez szükséges főbb alkotóelemekről, esetleges gyulladás fennállásáról, a vesék- és a máj működéséről, a vérzsírokról, és ezzel együtt az érelmeszesedés okozta kockázatról, néhány alapion mennyiségéről, a cukorháztartás állapotáról, valamint a pajzsmirigy alapműködéséről.

Az otthoni vérvétel szolgáltatásunkkal nem csak időt takaríthat meg magának és családjának, hanem még kényelmessé is teheti ezt az egyébként kellemetlen procedúrát. Ha Önnek is fontos saját és családja egészsége és szereti figyelemmel kísérni egészségük aktuális állapotát és az esetleges változásokat, akkor az otthoni vérvétel szolgáltatásunk Önnek való! Ne habozzon tovább! Kattintson ide és foglaljon időpontot most!

Ezúton értesítjük kedves Pácienseinket, hogy 2023. december 22. és 2024. január 07. között szolgáltatásaink szabadság miatt nem lesznek elérhetők.

Időpontot foglalni és egyeztetni ez idő alatt csak online lehetséges!