Segítség az egészségben, segítség a gyógyulásban, segítség a gyógyításban

Online időpontfoglalás

Otthoni vérvételre és EKG vizsgálatra online az alábbiakban tud időpontot foglalni egyszerűen.

 

Amennyiben otthoni vérvétel keretében több pontos, terheléses vércukor vizsgálatra (vagy akár inzulinrezisztencia vizsgálatra) szeretne időpontot foglalni, akkor kérem, olyan napot válasszon ki, ahol mind a 06.30-as, mind a 8.30-as időpontokat le tudja foglalni.

 

Az oldalon elérhető online időpontfoglaló rendszert a booked4.us Bt. biztosítja számunkra. A booked4.us Bt az időpontfoglalás tekintetében adatkezelőként is működik, adatkezelési szabályzatuk a cég saját honlapján érhető el. Az időpont foglalása során önkéntes alapon megadott kapcsolattartási adatokat kizárólagosan a Mobil egészségügyi szolgáltatások keretében elérhető és a felhasználó által az online időpontfoglalás során megrendelt egészségügyi szolgáltatás(ok) biztosításához szükséges kapcsolattartás céljából használjuk fel a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően. Az itt megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át!

 

A Mobil egészségügyi szolgáltatások honlapján történő online időpontfoglalás során a felhasználók adatait SSL (HTTPS) technológiával védjük. Az SSL és a hozzá kapcsolódó biztonsági tanúsítvány védelmet biztosít azáltal, hogy egy biztonságos, titkosított adatátviteli csatornát alakít ki a weboldal felhasználója által használt internetböngésző és a honlapunk szervere között, ilyen módon a szerverrel folytatott kommunikáció ezen a titkosított csatornán keresztül, csak a két kommunikáló fél számára értelmezhető módon fog lebonyolódni.
Időpont egyeztetés

 

EMAILEN:
info@vervetelotthon.hu

ONLINE:
Előjegyzési naptár

TELEFONON:
+36-70-774-8620
Hétköznap 10 és 14 óra között!

A szolgáltatások kizárólag
Göd, Dunakeszi, Fót és Mogyoród területén vehetők igénybe!

Tekintse meg értékelésünket,
vagy értékelje Ön is a
Mobil egészségügyi szolgáltatásokat!

BETEGJOGI KÉPVISELŐ
Szabó Anikó
aniko.szabo@ijb.emmi.gov.hu
+36 20 4899 506