Otthon. Kényelmesen.

Felhasználási feltételek

A vervetelotthon.hu domain alatt elérhető honlap felhasználójának (továbbiakban: felhasználó) minősül valamennyi honlaplátogató, illetve az, aki a honlap tartalmát megosztja, ahhoz véleményt, hozzászólást fűz.

A honlap használata (olvasás, böngészés, keresés, megosztás, véleményezés, hozzászólás, online időpontfoglalás, stb.) a felhasználó részéről ráutaló magatartásnak minősül az oldal alább olvasható felhasználási feltételei tekintetében, tehát a honlap használatával a felhasználó maradéktalanul elfogadja ezen feltételeket.

1. A jelen honlapon megjelent írásokat, fotókat, videókat, stb. (továbbiakban: tartalom) – azok forrásától függetlenül – a honlap üzemeltetője kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, így azok nem helyettesítenek semmilyen személyre szóló tanácsadást, állásfoglalást, iránymutatást, különösen nem helyettesítik az orvossal történő személyes konzultációt!

2. A honlapon közzétett tartalmak szerzői joga a vonatkozó törvények értelmében azt illeti meg, aki a művet megalkotta (szerző). Erre való tekintettel a honlapon közzétett tartalmak – annak akár részletei is – csak online, illetve nyomtatott másodközlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ugyanakkor nem kell írásbeli engedély a honlap tartalmaira mutató linkek közösségi oldalakon történő közzétételéhez, megosztásához. A törvény által biztosított szerzői jog megsértése akár jogi következményekkel is járhat!

A szerzői joggal kapcsolatos információk megismeréséhez kattintson erre a linkre!

3. A honlapon közzétett írásokhoz használt képek a legtöbb esetben ingyenes képgyűjteményekből kiválasztott, így szabadon felhasználható képgyűjteményből származnak. Ugyanakkor oldalunk más forrásból származó fotókat is felhasznál a szerző hozzájárulásával, és adott esetben a forrás megjelölésével.

4. A honlapra mutató linkek engedély nélkül bármely weboldalon elhelyezhetők, azonban az üzemeltető fenntartja magának azt a jogot, hogy a tudomására jutott, esetlegesen sértő környezetben elhelyezett utalásokkal, hivatkozásokkal szemben kifogást emeljen.

5. A jelen oldal több helyen tartalmazhat más oldalakra mutató linkeket, amely hivatkozások, weboldalak tartalmáért, minőségéért jelen honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget. Amennyiben az üzemeltető tudomására jut, hogy az általa hivatkozott oldal harmadik személy jogait, vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a hivatkozást haladéktalanul eltávolítja.

6. A honlap üzemeltetője mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalon közölt információk naprakészek, hitelesek és pontosak legyenek, azonban semmilyen felelősséget nem vállal ezen tartalmak használata, felhasználása során bekövetkezett közvetett, illetve közvetlen károkért. A nem saját készítésű, átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

7. A honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget az üzemeltetővel jogviszonyban nem álló szerzők által jegyzett, a honlapon előzetes szerkesztői szűrés, ellenőrzés nélkül megjelent írásokban foglaltakért, különösképpen az egyes cikkekhez, írásokhoz írt hozzászólásokban foglaltakért. Ezen írásokért a felelősséget a szerző maga vállalja, a szerzői jog is őt illeti meg! Ugyanakkor a honlap üzemeltetője fenntartja magnak a jogot arra, hogy azon hozzászólásokat, amelyek személyiségi jogokat, közerkölcsöt, illetve egyéb jogszabályokat sértenek, moderálja, továbbá jogosult a hozzászólásokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani.

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre érvényes különböző jogszabályok az irányadóak.

8. Az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy az oldal tartalmát – beleértve a jelen felhasználási feltételeket is – előzetes bejelentés nélkül bármikor átdolgozza, módosítsa, vagy éppen megszüntesse. Az ebből fakadó közvetett, illetve közvetlen károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

9. A Mobil egészségügyi szolgáltatások honlapján történő online időpontfoglalás során a felhasználók adatait SSL (HTTPS) technológiával védjük. Az SSL és a hozzá kapcsolódó biztonsági tanúsítvány védelmet biztosít azáltal, hogy egy biztonságos, titkosított adatátviteli csatornát alakít ki a weboldal felhasználója által használt internetböngésző és a honlapunk szervere között, ilyen módon a szerverrel folytatott kommunikáció ezen a titkosított csatornán keresztül, csak a két kommunikáló fél számára értelmezhető módon fog lebonyolódni. A felhasználók regisztrációja során megadott adatok kezelése az adatkezelési tájékoztatóban rögízetettek szerint a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően történik.

Ezúton értesítjük kedves Pácienseinket, hogy 2023. december 22. és 2024. január 07. között szolgáltatásaink szabadság miatt nem lesznek elérhetők.

Időpontot foglalni és egyeztetni ez idő alatt csak online lehetséges!